Over SoftTouch


Het verhaal van ons kassasysteem begint in 1998, lang voordat er sprake was van SoftTouch. In dat jaar ontwikkelde ik immers de eerste versie van onze Fashion Manager voor mijn kledingzaak. Wanneer enkele collega’s ons aanspraken over dit kassasysteem, bleek al snel dat het veel gebruiksvriendelijker was dan de andere producten die er toen op de markt waren.

In 1999 was het dan zover: SoftTouch werd geboren. Op dat moment was het nog ondenkbaar dat de toenmalige eenmanszaak zou uitgroeien tot wat SoftTouch vandaag betekent. Doordat ik zowel ontwikkeling, verkoop en installatie van het kassasysteem voor eigen rekening nam, leerde ik de markt door en door kennen. Dit was dan ook de basis voor de uitzonderlijke dienstverlening die wij vandaag bieden.

Het was in het jaar 2009 dat het bedrijf een explosieve groei kende: er werd een nieuw kantoor met ruime demonstratieruimte gebouwd, en er werden nieuwe medewerkers aangenomen. Op dit moment is SoftTouch uitgegroeid tot een zaak met 10 medewerkers met een grondige knowhow van zowel kassasystemen als de modewereld.

Reeds 450 zaken uit België, Nederland en Luxemburg, actief in de mode-industrie gingen u voor. Hopelijk kunnen we ook u overtuigen van ons unieke systeem.

Wat kan de FashionManager?   Vraag een demonstratie aan!