UPDATE: Software aanpassingen Februari 2017

Benieuwd wat de nieuwigheden zijn in het programma? Bekijk alvast eens het onderstaande lijstje!

Versie 2.17.06

 • (Kassa) Uitbreiding Transfert – Transfert Request:

  Het is nu mogelijk om een transfert aanvraag uit te breiden met klanten info. Bijkomend staat nu ook een barcode op dit ticket wat ervoor zorgt dat je rechtstreeks een Transfert kan maken zonder omweg. Ook handig is de extra opvolging door het gebruik van ‘statussen’ .

   
 • (Kassa) Functie Familieleden:

  Verbetering aangebracht in de functie, knop was niet beschikbaar na het maken van een klant. Deze functie kan gebruikt worden voor het samenstellen van familieleden met geboortedata.

   

Versie 2.17.05

 • (Office) Gebruik SMS functie via Proximus:

  Vanaf heden zullen reacties van klanten automatisch worden weergegeven na het inloggen in de Fashion Manager. Op deze manier zullen onder andere de ‘STOP’ antwoorden sneller verwerkt worden. In het verleden werd dit gemakkelijk vergeten.

   
 • (Kassa) e-Ticket:

  Mits enig maatwerk is het mogelijk om automatisch een kasticket per mail naar de klant toe te sturen. Met een checkbox is het mogelijk om aan te geven of de klant dit wenst of niet.

   
 • (Kassa) e-Invoice:

  Mits enige maatwerk (opmaak rapport) kunnen opgemaakte rapporten aan de kassa per mail worden verzonden. Het afdrukken aan de kassa is uiteraard nog steeds mogelijk.

   

 

← Terug