For Stars


Na jarenlang een autozaak te runnen, besloten we de overstap naar de kledingindustrie te maken. Natuurlijk moesten we daarbij op zoek naar een kassa- en voorraadsysteem.Na veel onderzoek te verrichten kwamen we bij SoftTouch terecht. Het systeem leek ons éénvoudig en volledig, dus besloten we met SoftTouch in zee te gaan.

Er werd in samenspraak een systeem opgezet dat er voor zorgt dat wij op elk moment een volledig overzicht kunnen opvragen van onze voorraad, omzet, doorverkoop, enzovoort. Nadien volgden er nog enkele opleidingen, en voerden we nog enkele aanpassingen aan voor o.a. het opmaken van etiketten en lijsten. We werken ondertussen al iets langer dan een jaar met SoftTouch, en tot op heden hebben wij niets dan lof over het systeem en het bedrijf.

Hilde – Zaakvoerder, Forstars

Forstars is het grootste kinderconcept van de Benelux, met meer dan 70 merken onder 1 dak. Het aanbod bestaat uit zowel kleding als schoenen en gadgets. Aan alles werd gedacht: winkelen voor mama, een leeshoek voor papa en een speelhoek voor de kinderen. Nog nooit was winkelen voor het ganse gezin zo gezellig en ontspannend.

http://www.forstars.be/

Meer referenties