Hét kassasysteem voor uw modezaak

SoftTouch ontwikkelde de FashionManager, het kassasysteem voor uw modezaak. Een kwalitatieve kassa die beantwoordt aan de behoeften van elke mode retailer.

Kassasysteem modezaak

SoftTouch specialiseert zich in kassasystemen voor modezaken. We bouwen niet enkel kassasystemen voor kledingwinkels, onder de term “modezaak” vallen onder andere ook:

  • lingeriezaken
  • sportwinkels
  • babyspeciaalzaken
  • multibrandstores
  • concept stores
  • enz…

Hoe werkt het kassasysteem?

Het kassasysteem of pos systeem bestaat uit verschillende modules met elk hun eigen functionaliteiten. De standaardmodules zijn de FashionManager Office en de FashionManager Sales. Deze modules zijn beiden noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van ons kassasysteem. Bijkomend kan je opteren voor EDI en kan je het systeem verder uitbreiden met de webshop module.

FashionManager Office.

De office module is de back-end van het kassasysteem. Met deze module van de kassa beheert u uw leveranciers, uw voorraad en uw klanten. Ook uw statistieken kan u hier gemakkelijk raadplegen.

FashionManager Sales.

De sales module is de front-end van het kassasysteem, deze module gebruik je dagelijks om artikelen te verkopen in de winkel.. Deze kassa software draait op de computers die je in de winkel gebruikt om af te rekenen. De sales module is gemakkelijk te bedienen via een touchscreen, met behulp van een scanner kunnen de gegevens van de verschillende artikelen in de winkel gemakkelijk worden opgevraagd.

FashionManager EDI.

De EDI module is optioneel en kan je dus aan het standaardpakket toevoegen. EDI automatiseert de communicatie tussen u en uw leverancier, wat u enorm veel tijd kan besparen.

FashionManager Webshop.

De web module heb je enkel nodig als je over een webshop beschikt. Deze module koppelt uw online voorraad aan een centrale database. Dit betekent dat de voorraad waartoe je toegang hebt via het kassasysteem in de winkel in directe verbinding staat met de voorraad die de bezoeker online te zien krijgt in de webshop. Op die manier voorkom je dat eenzelfde artikel zowel in de winkel als online verkocht kan worden én blijft de online voorraad altijd up to date.

Voorbeeldconfiguraties

FashionManager – Kleine Modezaak

Beheer en kassa op één computer, op één locatie.

Mediumstore
FashionManager – Middelgrote Modezaak

Beheer en kassa op verschillende computers, op één locatie

Verschillende filialen
FashionManager – Verschillende Filialen

Beheer en kassa op verschillende computers, op meerdere locaties

Wat kan de FashionManager?   Vraag een demonstratie aan!