Team


Zaakvoerder
SoftTouch

Jeroen Van Hoorde - zaakvoerder SoftTouch Jeroen Van Hoorde - zaakvoerder SoftTouch 2

Jeroen Van Hoorde

Jeroen zorgt ervoor dat alle projecten op een doeltreffende manier worden opgevolgd voor onze klanten. In zijn vrije tijd trekt hij zijn bergschoenen aan voor een verfrissende wandeling in de Zwitserse Alpen.

Zaakvoerder
SoftTouch

Tom Maes - zaakvoerder SoftTouch Tom maes - zaakvoerder SoftTouch 2

Tom Maes

Tom verplaatst zich in de geest van de klant om een optimaal, praktijkgericht en ondersteunend advies te verlenen. Als fervent muziekliefhebber kan hij zich tijdens zijn vrije uren ontspannen bij het ontdekken van nieuwe klanken.

Zaakvoerder
SoftTouch

Kristof Van Steenkiste - zaakvoerder SoftTouch Kristof Van Steenkiste - zaakvoerder SoftTouch 2

Kristof Van Steenkiste

Tijdens de uren toegewijd software ontwikkelaar en na de uren een toegewijde papa. Kristof pikt graag een voetbalwedstrijd mee of speelt gewoon rustig een pc-game.

Software
ontwikkelaar

Bert Van de Vijver - Software ontwikkelaar Bert Van de Vijver- Software ontwikkelaar 2

Bert Van de Vyver

Bert is analytisch ingesteld en geniet van de uitdagingen die programmeren met zich meebrengt. Als ontspanning gamet hij graag en spreekt hij graag af met vrienden. Daarnaast gaat hij vaak wandelen met zijn hond om rust te vinden. Bert vindt het belangrijk om te blijven bijleren, zowel professioneel als persoonlijk.

Boekhouding
& administratie

Els Cousement Els Cousement  2

Els Coussement

Els houdt zich bezig met de cijfers, als goede voorbereiding van de jaarlijkse balans. Dat heeft ze goed begrepen want ook in haar vrije tijd zoekt ze steeds naar balans.
Haar job is nooit ver weg en onderneemt zelf graag of duikt ze midden in de verkoop, om ook haar passie en kennis van schoonheidsproducten te delen en zo begrijpt ze beter wat de klanten allemaal doen om omzet te creëren.
Op zondag gaat ze met haar partner fietsen of af en toe series zien.

Marketing coördinator

Maud Vande Moortel - Marketing Maud Vande Moortel - Marketing 2

Maud Vande Moortel

Maud is verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van SoftTouch. Haar doel is dan ook om een echte omnichannel ervaring te creëren. In haar vrije tijd speelt ze volleybal en geniet ze van nieuwe restaurants in Gent. Daarnaast reist ze graag naar gezellige steden en wandelt ze graag in de mooie natuur.

Helpdesk
medewerker

Louis Wannijn - Helpdesk SoftTouch Louis Wannijn - Helpdesk SoftTouch 2

Louis Wannijn

Louis reist graag de wereld rond met zijn vrouw, maar is ook tevreden met VR reizen in games. In het weekeinde vind je hem ook wel terug dansend op folk muziek.
Op het werk gebruikt hij graag zijn analytische geest en zijn IT ervaring om de best mogelijke oplossing te zoeken voor elk van uw problemen.

Helpdesk
medewerker

Ruben De Rous - Helpdesk SoftTouch Ruben De Rous - Helpdesk SoftTouch 2

Ruben De Rous

Doelgericht & probleemoplossend denken draagt Ruben hoog in het vaandel, de klanten een familiaar gevoel geven is heel belangrijk. Wanneer Ruben niet aan het werk is, is hij aan het kokerellen, gamen of techno plaatjes aan het draaien.
In het weekend kan je hem steevast vinden achter zijn PC of in de kantine van Gent-Oost Eagles een basketmatch meepikken.

Helpdesk
medewerker

Thibeau De Beule - Helpdesk SoftTouch Thibeau De Beule- Helpdesk SoftTouch 2

Thibeau De Beule

Thibeau besteedt zijn vrije tijd graag aan het testen en ontdekken van de nieuwste games. Daarnaast vindt hij rust tijdens wandelingen met de honden. Hij vindt het een mooie uitdaging om samen met de klant een geschikte oplossing te vinden en hen te begeleiden bij de implementatie van EDI.

Helpdesk
medewerker

Sander -Vandeputte - Helpdesk SoftTouch Sander -Vandeputte - Helpdesk SoftTouch 2

Sander Vandeputte

Sander zegt altijd: “een goeie IT’er is een luie IT’er.” Daarmee bedoelt hij niet dat hij niet graag werkt of klantonvriendelijk is! Wat hij hiermee bedoelt, is dat hij altijd probeert om de gemakkelijkste en snelste oplossing aan te bieden aan de klant, zodat zij vlot kunnen verderwerken en hij snel weer telefoons kan opnemen. In zijn vrije tijd amuseert Sander zich meestal met het bekijken van series of schaken.

Helpdesk
medewerker

Gianni Riske - Helpdesk SoftTouch Gianni Riske- Helpdesk SoftTouch 2

Gianni Riské

Klantvriendelijk en doordacht problemen trachten op te lossen voor onze klanten is waar Gianni voor staat. Wetende dat hij anderen met hun problemen heeft kunnen helpen, maakt zijn werkdag compleet. Naast het werk houdt Gianni zich bezig met fitness en gaming, en is hij vooral gepassioneerd door auto’s.SoftTouch_Team

Wat kan de FashionManager?   Vraag een demonstratie aan!