Team


Zaakvoerder
SoftTouch

frank

Frank Vercruyssen

Ook al is de focus van zaakvoerder Frank Vercruyssen al een tijdje gericht op het managen van een groeiende onderneming blijft zijn grote passie programmeren. Als zijn agenda het toelaat speelt hij graag een spelletje golf of haalt hij zijn basketbalskills nog eens boven.

Zaakvoerder
SoftTouch VL

jeroen

Jeroen Van Hoorde

Jeroen zorgt ervoor dat alle projecten op een doeltreffende manier worden opgevolgd voor onze klanten. In zijn vrije tijd trekt hij zijn bergschoenen aan voor een verfrissende wandeling in de Zwitserse Alpen.

Zaakvoerder
SoftTouch VL

tom

Tom Maes

Tom verplaatst zich in de geest van de klant om een optimaal, praktijkgericht en ondersteunend advies te verlenen. Als fervent muziekliefhebber kan hij zich tijdens zijn vrije uren ontspannen bij het ontdekken van nieuwe klanken.

Zaakvoerder
SoftTouch WL

Foto

Meidy Lumeau

Meidy ondersteunt al onze Franstalige klanten. Hij volgt alle projecten professioneel op, van installatie tot en met verdere support. In zijn vrije tijd pikt hij graag een concert mee met vrienden.

Boekhouding
& administratie

Foto

Nancy Van Damme

Nauwkeurig, stipt en gestructureerd op de werkvloer. Volledig ontspannen op skivakantie in de Oostenrijkse bergen. Nancy heeft het hart op de tong en zegt altijd recht voor haar raap waar het op staat.

Software
ontwikkelaar

Foto

Ruben Colpaert

Tijdens zijn vrije dagen kom je Ruben tegen op geeky conventions als hij thuis geen board-games aan het spelen is. Op het werk specialiseert hij zich in MySQL en lost softwareproblemen met een muisklik op.

Software
ontwikkelaar

Foto

Kristof Van Steenkiste

Tijdens de uren toegewijd software ontwikkelaar en na de uren een toegewijde papa. Kristof pikt graag een voetbalwedstrijd mee of speelt gewoon rustig een pc-game.

Software
ontwikkelaar

Foto

Bert Maurau

Ontwikkelaar Bert is met zijn kennis over ontwikkeling en programmatie hét perfecte aanspreekpunt voor de klant. Na zijn uren werkt Bert als Freelance Back-End developer voor opkomende Start-Ups of maakt hij een ritje met de moto.

Helpdesk
medewerker

frederic

Frederic Van Cauwenberghe

Frederic is een manusje van alles; op het werk gespecialiseerd in rapportering en in het weekend terug te vinden op autobeurzen of in zijn garage, waar hij sleutelt aan zijn oldtimer.

Helpdesk
medewerker

Foto

Dieter Nielandt

Na een wedstrijd indoorkarting pikt Dieter in zijn vrije tijd graag een filmpje of een serie mee. Met een uitstekende kennis over hardware ligt zijn professionele interessegebied voornamelijk bij installatie, maar ook programmeren is een kolfje naar zijn hand.

Helpdesk
medewerker

Foto

Stefan de Bakker

Om te ontspannen gaat Stefan graag hardlopen, maar het liefst sleutelt hij in het weekend aan auto’s en vrachtwagens. Vandaar zijn voorliefde voor de classic en de new Mini.
Hij wenst zijn interesse in IT en programmeren in te zetten om de klanten van SoftTouch zo goed mogelijk te ondersteunen.

Helpdesk
medewerker

Louis Wannijn

Louis reist graag de wereld rond met zijn vrouw, maar is ook tevreden met VR reizen in games. In het weekeinde vind je hem ook wel terug dansend op folk muziek. Op het werk gebruikt hij graag zijn analytische geest en zijn IT ervaring om de best mogelijke oplossing te zoeken voor elk van uw problemen.