Team


Zaakvoerder
SoftTouch

Jeroen Van Hoorde - zaakvoerder SoftTouch

Jeroen Van Hoorde

Jeroen zorgt ervoor dat alle projecten op een doeltreffende manier worden opgevolgd voor onze klanten. In zijn vrije tijd trekt hij zijn bergschoenen aan voor een verfrissende wandeling in de Zwitserse Alpen.

Zaakvoerder
SoftTouch

Tom Maes - zaakvoerder SoftTouch

Tom Maes

Tom verplaatst zich in de geest van de klant om een optimaal, praktijkgericht en ondersteunend advies te verlenen. Als fervent muziekliefhebber kan hij zich tijdens zijn vrije uren ontspannen bij het ontdekken van nieuwe klanken.

Zaakvoerder
SoftTouch

Kristof Van Steenkiste - zaakvoerder SoftTouch

Kristof Van Steenkiste

Tijdens de uren toegewijd software ontwikkelaar en na de uren een toegewijde papa. Kristof pikt graag een voetbalwedstrijd mee of speelt gewoon rustig een pc-game.

Zaakvoerder
SoftTouch WL

Meidy Lumeau - zaakvoerder SoftTouch WL

Meidy Lumeau

Meidy ondersteunt al onze Franstalige klanten. Hij volgt alle projecten professioneel op, van installatie tot en met verdere support. In zijn vrije tijd pikt hij graag een concert mee met vrienden.

Software
ontwikkelaar

Stefan de Bakker

Stefan de Bakker

Na de uren brengt Stefan graag tijd door met zijn vriendin, daarnaast staan ook sporten en gamen met vrienden frequent in zijn agenda. Hij wendt zijn passie voor programmeren aan om de diverse systemen te optimaliseren en de overstap van nieuwe klanten naar SoftTouch vlot te doen verlopen.

Software
ontwikkelaar

Bert Van de Vyver - Helpdesk SoftTouch

Bert Van de Vyver

Bert gamet in zijn vrije tijd ter ontspanning en heeft een passie voor programmeren waarbij hij zich dagelijks uitdaagt om nieuwe dingen bij te leren.

Helpdesk
medewerker

Louis Wannijn - Helpdesk SoftTouch

Louis Wannijn

Louis reist graag de wereld rond met zijn vrouw, maar is ook tevreden met VR reizen in games. In het weekeinde vind je hem ook wel terug dansend op folk muziek. Op het werk gebruikt hij graag zijn analytische geest en zijn IT ervaring om de best mogelijke oplossing te zoeken voor elk van uw problemen.

Helpdesk
medewerker

Matthias De Meyer - Helpdesk SoftTouch

Matthias De Meyer

Na de uren staat Matthias vaak in de keuken en probeert hij graag nieuwe dingen uit. Hij doet graag uitstapjes met zijn vriendin in de weekends. Zijn nieuwsgierigheid en actieve levensstijl probeert hij op het werk te gebruiken om telkens gepaste oplossingen te bieden op alle problemen.

Helpdesk
medewerker

Davino Gomes - Helpdesk SoftTouch

Davino Gomes

Niet alleen op het werk, maar ook in zijn vrije tijd zit Davino voor zijn computer.
Zijn passie is dan ook grafisch vormgeven en data-opslag, maar kijkt ook heel wat series.
Wanneer hij niet voor de computer zit maakt hij een wandeling of gaat hij uit met vrienden.

Boekhouding
& administratie

Quinta De Craene - Helpdesk SoftTouch

Els CousementSoftTouch_Team

Wat kan de FashionManager?   Vraag een demonstratie aan!