Team


Zaakvoerder
SoftTouch

Jeroen Van Hoorde - zaakvoerder SoftTouch

Jeroen Van Hoorde

Jeroen zorgt ervoor dat alle projecten op een doeltreffende manier worden opgevolgd voor onze klanten. In zijn vrije tijd trekt hij zijn bergschoenen aan voor een verfrissende wandeling in de Zwitserse Alpen.

Zaakvoerder
SoftTouch

Tom Maes - zaakvoerder SoftTouch

Tom Maes

Tom verplaatst zich in de geest van de klant om een optimaal, praktijkgericht en ondersteunend advies te verlenen. Als fervent muziekliefhebber kan hij zich tijdens zijn vrije uren ontspannen bij het ontdekken van nieuwe klanken.

Zaakvoerder
SoftTouch

Kristof Van Steenkiste - zaakvoerder SoftTouch

Kristof Van Steenkiste

Tijdens de uren toegewijd software ontwikkelaar en na de uren een toegewijde papa. Kristof pikt graag een voetbalwedstrijd mee of speelt gewoon rustig een pc-game.

Zaakvoerder
SoftTouch WL

Meidy Lumeau - zaakvoerder SoftTouch WL

Meidy Lumeau

Meidy ondersteunt al onze Franstalige klanten. Hij volgt alle projecten professioneel op, van installatie tot en met verdere support. In zijn vrije tijd pikt hij graag een concert mee met vrienden.

Boekhouding
& administratie

Nancy Van Damme - Boekhouding SoftTouch

Nancy Van Damme

Nauwkeurig, stipt en gestructureerd op de werkvloer. Volledig ontspannen op skivakantie in de Oostenrijkse bergen. Nancy heeft het hart op de tong en zegt altijd recht voor haar raap waar het op staat.

Software
ontwikkelaar

Ruben Colpaert - Software Ontwikkelaar SoftTouch

Ruben Colpaert

Tijdens zijn vrije dagen kom je Ruben tegen op geeky conventions als hij thuis geen board-games aan het spelen is. Op het werk specialiseert hij zich in MySQL en lost softwareproblemen met een muisklik op.

Helpdesk
medewerker

Dieter Nielandt - Helpdesk SoftTouch

Dieter Nielandt

Na een wedstrijd indoorkarting pikt Dieter in zijn vrije tijd graag een filmpje of een serie mee. Met een uitstekende kennis over hardware ligt zijn professionele interessegebied voornamelijk bij installatie, maar ook programmeren is een kolfje naar zijn hand.

Helpdesk
medewerker

Stefan de Bakker - Helpdesk SoftTouch

Stefan de Bakker

Om te ontspannen gaat Stefan graag hardlopen, maar het liefst sleutelt hij in het weekend aan auto’s en vrachtwagens. Vandaar zijn voorliefde voor de classic en de new Mini.
Hij wenst zijn interesse in IT en programmeren in te zetten om de klanten van SoftTouch zo goed mogelijk te ondersteunen.

Helpdesk
medewerker

Louis Wannijn - Helpdesk SoftTouch

Louis Wannijn

Louis reist graag de wereld rond met zijn vrouw, maar is ook tevreden met VR reizen in games. In het weekeinde vind je hem ook wel terug dansend op folk muziek. Op het werk gebruikt hij graag zijn analytische geest en zijn IT ervaring om de best mogelijke oplossing te zoeken voor elk van uw problemen.

Helpdesk
medewerker

Bert Van de Vyver - Helpdesk SoftTouch

Bert Van de Vyver

Helpdesk
medewerker

Matthias De Meyer - Helpdesk SoftTouch

Matthias De Meyer

Wat kan de FashionManager?   Vraag een demonstratie aan!