Blog


State of Art Menswear en SoftTouch starten online samenwerking voor Belgische retailers

03/09/2020
Het succesvolle herenmodemerk ‘State of Art’ heeft onlangs de eerste Belgische retailers gekoppeld aan haar vrij beschikbare voorraden. Deze koppeling komt tot stand doordat het softwarebedrijf ‘SoftTouch’ hiervoor aanpassingen heeft doorgevoerd waarbij een connectie wordt gemaakt naar Stockbase.
 

Vanuit Stockbase worden de actuele voorraden van State of Art gekoppeld aan webshops van SoftTouch. Nadat er een artikel is verkocht, wordt de order via Stockbase direct afgeleverd bij State of Art. De retailer kan het product in zijn winkel of rechtstreeks bij de consument uitleveren. 

Lees verder »

FashionManager Cloud APP

26/08/2019

De oplossing

Tot op heden werken zo goed als alle FashionManager Office gebruikers op Windows toestellen gezien dit een vereiste was om met de FashionManager Office te kunnen werken.

Sommige gebruikers werken op MAC en gebruiken daarvoor Parallels, Bootcamp of VM Ware, een tooltje om Windows op MAC te draaien.

Echter blijven deze vereisten ervoor zorgen dat je vast zit aan het toestel waarop onze FashionManager is geïnstalleerd. Onze FashionManager CloudAPP brengt daar verandering in!

Lees verder »

3 Redenen waarom SMS dé marketingtool is voor gepersonaliseerde communicatie met jouw klanten

06/05/2019

Naarmate je modezaak groeit, wordt het steeds moeilijker om op een persoonlijke manier met jouw klanten te communiceren. Toch blijft een persoonlijke aanpak belangrijk om als modezaak een relatie op te bouwen met jouw klanten. Om hierop in te spelen reiken we moderetailers graag de juiste tools aan om het verschil te kunnen maken.

Lees verder »

Hoe werkt onze webkoppeling of API?

30/11/2018

Wat is een API

API staat voor Application Programming Interface. Wat voor een leek eigenlijk net zo verklarend is als de afkorting zelf. Heel simpel gezegd, is een API niets anders dan een ingang tot het systeem voor andere systemen. Als twee systemen met elkaar moeten communiceren, gebruikt het systeem een API om het andere systeem aan te spreken. Onze API is dus niets anders dan een koppeling die wij hebben ontwikkeld om uw webshop/website en uw database met elkaar te laten communiceren.

Lees verder »

Stockbase

Stockbase - Banner
26/10/2017

SoftTouch implementeert Stockbase op kassasysteem

Dankzij de implementatie van Stockbase in het kassasysteem wordt het voor een retailer mogelijk om op de winkelvloer gebruik te maken van een breder en dieper assortiment via de kassa.

Lees verder »

4 Voordelen van een loyaliteitsprogramma

voordelen van een loyaliteitsprogramma
06/01/2016

1. Klanten behouden

Uiteraard is het doel van een loyaliteitsprogramma zoals een klantenkaartsysteem eerst en vooral om klanten aan uw winkel te binden. Door een kleine incentive aan te bieden in ruil voor hun aankoop, wordt de kans vergroot dat ze klant zijn volgende aankoop ook bij jou in de winkel zal doen. Uiteraard ga je sneller shoppen in de winkel waar je toevallig nog een kortingsbon van hebt, dan in een winkel waar je de volle pot betaalt. Zeker als de service er bij de vorige aankoop ook nog eens op en top was.

Lees verder »

10 Vragen bij aankoop van een nieuw kassasysteem voor uw modezaak

17/12/2015

U opent een winkel en hebt een hoop beslissingen te nemen. Eén van de keuzes die je moet maken is met welk kassasysteem je aan de slag gaat. Als je het zoekwoorden “kassasysteem” of “kassa winkel” even googelt vindt je al snel enkele aanbieders van kassasoftware terug, maar welk systeem past het best bij jouw winkel? Op de websites die je bezoekt, wordt er vaak met termen gegoocheld die niet altijd even duidelijk zijn. Om jou bij jouw zoektocht te ondersteunen, stelden we 10 vragen op die je kunnen helpen om voor het juiste pakket te kiezen.

Lees verder »

Belgische moderetailer klaar voor RFID technologie

RFID
01/10/2015

Moderetailers kunnen met behulp van Radio Frequency Identification (RFID) de wachtrijen aan de kassa tot de helft reduceren en een hele winkel inventariseren in slechts enkele minuten tijd. Gisteren werd de technologie gedemonstreerd bij Giks mode in Kortrijk. Met een complete implementatie van RFID is Giks pionier in België omtrent het gebruik van RFID in de modesector.

Lees verder »

    Schrijf je in om op de hoogte te blijven!

    *

    *

    *