Blog


SoftTouch implementeert Stockbase op kassasysteem

26/10/2017

Dankzij de implementatie van Stockbase in het kassasysteem wordt het voor een retailer mogelijk om op de winkelvloer gebruik te maken van een breder en dieper assortiment via de kassa.

Lees verder »

10 Vragen bij aankoop van een nieuw kassasysteem voor uw modezaak

17/12/2015

U opent een winkel en hebt een hoop beslissingen te nemen. Eén van de keuzes die je moet maken is met welk kassasysteem je aan de slag gaat. Als je het zoekwoorden “kassasysteem” of “kassa winkel” even googelt vindt je al snel enkele aanbieders van kassasoftware terug, maar welk systeem past het best bij jouw winkel? Op de websites die je bezoekt, wordt er vaak met termen gegoocheld die niet altijd even duidelijk zijn. Om jou bij jouw zoektocht te ondersteunen, stelden we 10 vragen op die je kunnen helpen om voor het juiste pakket te kiezen.

Lees verder »

Belgische moderetailer klaar voor RFID technologie

01/10/2015

Moderetailers kunnen met behulp van Radio Frequency Identification (RFID) de wachtrijen aan de kassa tot de helft reduceren en een hele winkel inventariseren in slechts enkele minuten tijd. Gisteren werd de technologie gedemonstreerd bij Giks mode in Kortrijk. Met een complete implementatie van RFID is Giks pionier in België omtrent het gebruik van RFID in de modesector.

Lees verder »