State of Art Menswear en SoftTouch starten online samenwerking voor Belgische retailers

03/09/2020
Het succesvolle herenmodemerk ‘State of Art’ heeft onlangs de eerste Belgische retailers gekoppeld aan haar vrij beschikbare voorraden. Deze koppeling komt tot stand doordat het softwarebedrijf ‘SoftTouch’ hiervoor aanpassingen heeft doorgevoerd waarbij een connectie wordt gemaakt naar Stockbase.
 

Vanuit Stockbase worden de actuele voorraden van State of Art gekoppeld aan webshops van SoftTouch. Nadat er een artikel is verkocht, wordt de order via Stockbase direct afgeleverd bij State of Art. De retailer kan het product in zijn winkel of rechtstreeks bij de consument uitleveren. 

‘Door deze vorm van samenwerking komen we tegemoet aan de wensen van de markt. We zien een groei in omzet bij onze retailers via de online kanalen. Doordat we via Stockbase onze retailers kunnen helpen met het verbreden van de online collectie zijn we gezamenlijk aan het werken aan het succes van de retailer en State of Art’, aldus Kristof Baeten van State of Art België.

‘Vanuit SoftTouch faciliteren we onze retailers op het gebied van webshops. Stockbase is een initiatief waarbij we onze retailers direct kunnen helpen bij het optimaliseren van hun online omzet. Zeker in deze onzekere tijden waarin de fysieke winkelomzetten onder druk staan is Stockbase de uitkomst voor onze klanten om online verder door te groeien’, aldus Jeroen van Hoorde van SoftTouch.
 

Over State of Art

State of Art logo

State of Art is een herenmodebedrijf met focus op het casual segment. Met haar merken State of Art Menswear, Modern Classics en Bluefields Fashion bedient het herenmodebedrijf via meerdere kanalen mannen die een voorkeur hebben voor een brede en modieuze collectie, met een sterk accent op kwaliteit. State of Art heeft 41 eigen winkels in Nederland en België en een eigen webshop. Daarnaast wordt de collectie verkocht bij honderden onafhankelijke modewinkels in Nederland en België.

Meer informatie kunt u opvragen via Kristof Baeten +32 (0)474 52 08 56 www.stateofart.com

 

Over SoftTouch

SoftTouch logo

SoftTouch is een innovatief softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in kassa- & voorraadbeheer voor elke fashion retailer. De FashionManager omvat alle onmisbare tools die uw modezaak vandaag nodig heeft!

Mede door de integratie van o.a. EDI en webshop bieden wij een volwaardige omnichannel oplossing aan.

Meer informatie kunt u opvragen via Tom Maes +32 (0)473 97 21 69

 
Over Stockbase

Stockbase logo

Waarom concurreren terwijl je ook kunt samenwerken? Zowel merken als retailers hebben beide een uitdaging als het gaat over het bedienen van de (online) consument. Stockbase biedt hierin een eenvoudige oplossing door retailers en merken aan elkaar te verbinden. Door deze samenwerking wordt op de webshop meer aanbod getoond en stijgen de online verkoopkansen. Stockbase is een innovatief en sterk groeiend online platform dat via één gebruikersinterface aangesloten bedrijven in een dynamische markt beter laat presteren. Meer informatie kunt u opvragen via ad.umans@stockbase-connect.com of bel +31 (0)654 93 72 09 www.stockbase-connect.com

 
 
 

Terug

    Schrijf je in om op de hoogte te blijven!