Omzet-app: real-time inzichten

FashionManager van SoftTouch is dé alles-in-één oplossing voor voorraadbeheer, winkelverkoop, webshop en naadloze integraties zoals EDI voor modewinkels. 

Met ons kassasysteem en voorraadbeheer krijg je toegang tot een gratis geïntegreerde omzet-app, waarmee je real-time de omzet van je winkel(s) kunt bekijken.

App gekoppeld aan je kassa en voorraad in real-time

Met de omzet-app krijg je real-time inzichten die direct gekoppeld zijn aan het kassasysteem met voorraadbeheer van SoftTouch. Dit maakt het eenvoudig om vergelijkingen te maken per dag, week, of jaar.

Direct inzicht in je dagelijkse verkoopresultaten

Met de omzet-app krijg je real-time inzichten per artikel of ticket van de dag. Je kunt ook snel de omzet per leverancier, winkellocatie, postcode, en meer raadplegen. Deze veelzijdigheid stelt je in staat om trends sneller op te merken en je omzet te optimaliseren.

Invloed van het weer op je verkoopevolutie

Met één blik op het weericoontje voor een specifieke dag krijg je direct inzicht, waardoor je beter trends kunt verklaren en je verkopen kunt optimaliseren.

Eenvoudige visuele inzichten

Tijdgerelateerde informatie wordt weergegeven in een lijndiagram, waarbij je met het grafiekicoon het aantal zichtbare dagen of weken kunt aanpassen. Voor andere gegevensverdelingen tonen we een overzichtelijk taartdiagram.

Onze mobiele app biedt real-time toegang tot je omzet, waarmee je kunt vergelijken en groeperen op een toegankelijke, overzichtelijke en efficiënte manier. Want succes begint met inzicht.

Een demonstratie aanvragen!

  Uw voornaam*

  Uw familienaam*

  De naam van uw zaak*

  Uw emailadres*

  Uw telefoonnummer*

  Heb je al vragen? (niet verplicht)

  Hoe heeft u ons gevonden?

  Voorbeeldconfiguraties

  FashionManager – Kleine Modezaak

  Beheer en kassa op één computer, op één locatie.

  Mediumstore
  FashionManager – Middelgrote Modezaak

  Beheer en kassa op verschillende computers, op één locatie

  Verschillende filialen
  FashionManager – Verschillende Filialen

  Beheer en kassa op verschillende computers, op meerdere locaties

  Wat kan de FashionManager?   Vraag een demonstratie aan!