Algemene storing bij gedeelde printers

Beste klant,

Hoogst waarschijnlijk heeft u, net als vele anderen, afgelopen weken/maanden problemen ervaren met het afdrukken van labels op een gedeelde (label)printer.

1. Indien u problemen ervaart met het afdrukken van bijv. een laptop naar een printer aan de kassa

Onze kassa kent onze kassa kent de mogelijkheid om labels die u klaar heeft staan in uw FashionManager af te drukken binnen enkele klikken!

Daarvoor dient u één van onze collega’s te vragen deze functie te activeren en de layout éénmalig af te stemmen op die van de FashionManager Office.

Deze optie kunnen wij u volledig kosteloos aanbieden (uitzonderlijk met beperkte setupkosten in functie van uw situatie).

2. Indien u problemen heeft met het afdrukken van labels van de ene kassa naar de andere

In dit geval raden wij u aan om het afdrukken van labels voor bijvoorbeeld cadeaubonnen enkel op de kassa te realiseren waar het printertje is aangesloten.

TIP: wist je trouwens dat je een kasticket/label dewelke is gemaakt op kassa 2 kan opvragen aan kassa 1 om deze opnieuw af te drukken?

Indien dit voor u geen optie is raden we aan om een printertje te voorzien per kassa zodat er geen sprake is van printerdeling.
Deze actie brengt de aankoop van een extra labelprinter (+ eventuele verzendkosten en beperkte installatiekosten) met zich mee.

 

Heb je vragen over deze mail?

Stuur een mailtje naar support@softtouch.be, we helpen je dan zo snel mogelijk verder!

Met vriendelijke groeten,

Het SoftTouch Team

← Terug