UPDATE: Software aanpassingen Mei 2017

Benieuwd wat de nieuwigheden zijn in het programma? Bekijk alvast eens het onderstaande lijstje!

Versie 2.17.19

 • (Office) Memo aan de kassa:

  Het is nu mogelijk om met deze vrij nieuwe functie meerdere artikelen ineens van een memo te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een actie op meerdere artikelen, op alle artikelen van een merk, …

   
 • (Kassa) Aanspreektitel:

  Bij creatie of wijzigen van een klant is het veld ‘Aanspreking’ toegevoegd. Indien u de identiteitskaartlezer gebruikt lezen we dit automatisch uit. Zoniet, kan u dit manueel invoeren.

   
 • (Kassa) Afdrukken van prijsetiketten:

  Zoals u vermoedelijk weet kan u met behulp van een labelprinter aan de kassa nieuwe prijsetiketten afdrukken. Indien u dit niet heeft maar deze functie toch wil gebruiken kan je dit nu op de kasticketprinter afdrukken.

   
 • (Kassa) Wijziging op klantenkaarttypes:

  1. ‘automatische korting bij volgende aankoop’.
  2. ‘spaarkaart’, x aantal stuks kopen en automatische korting

  Indien de klant iets aankoopt waarvan het bedrag lager is dan zijn klantenkorting zal er automatisch evenveel korting worden afgehouden van de klantenkaart. Het resterende bedrag is automatisch tegoed voor de volgende aankoop.

   

Versie 2.17.18

 • (Office) Nieuwe IOS APP – Catalogue:

  Met deze app is het mogelijk om foto’s te maken en te verrijken met een artikelnummer. Op deze manier kan u later een met uw iphone gemaakte foto gemakkelijk linken aan een artikel.

  Meer info kan u hier terugvinden.

   
 • (Office) Rapport openen in Excel:

  Het is nu ook mogelijk om gegevens uit onze FashionManager direct in Excel te openen i.p.v. deze eerst op te moeten slaan.

  Rapport:
   
  Algemeen:
   

Versie 2.17.17

 • (Kassa) Gebruik interne kleuren:

  U kan vanaf heden ook interne kleuren op status inactief zetten waardoor deze niet meer gebruikt kunnen worden bij artikel creatie in de voorraad.

  Het is trouwens ook mogelijk om het gebruik van interne kleur helemaal uit te schakelen.

   

 

← Terug