Bh en zo


Met 10 jaar ervaring in de branche, startte Valerie 3 jaar terug haar lingeriezaak op. Bij bh en zo, wordt een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel gedragen. De klanten worden er één voor één bij hun keuze ondersteund met professioneel advies.

De overstap naar een eigen zaak brengt heel wat vragen met zich mee, onder andere met welk kassa of stockbeheersysteem er gewerkt zal worden. Voor Valerie was de keuze snel gemaakt. Na jaren met SoftTouch gewerkt te hebben, kende ze het systeem door en door en besloot er dus mee verder te werken.

De demonstratie geeft een goed inzicht in de functies van het systeem.

Een eerste demonstratie was handig om een beter inzicht te kunnen krijgen in het systeem. In de opleiding die hierop volgde, leerde ik de backoffice kennen. Na een korte introductie was ik vertrokken en kon ik er meteen mee aan de slag. Als er dan nog vragen waren, werd ik via de helpdesk heel snel verder geholpen.

Op het einde van mijn werkdag heb ik geen extra werk meer. Alle verkochte producten worden automatisch uit de stock gehaald.

Vroeger had elk artikel een apart etiket dat handmatig op de producten werd gekleefd, bij verkoop werden deze etiketten verzameld en op het einde van de dag werden de etiketten geteld om ze vervolgens uit de stock te halen. Kortom, een tijdrovende klus die dagelijks moest worden uitgevoerd.
Bij de overschakeling naar SoftTouch, had ik op op het einde van de dag geen werk meer. Alle verkopen worden nu automatisch verwerkt en uit de stock gehaald.

Het gebruiksgemak is voor mij het grootste voordeel.

Op elk moment van de dag kan ik een overzicht van de stock raadplegen en voor specifieke vragen is de helpdesk altijd bereikbaar. Toch blijft het gebruiksgemak voor mij het grootste voordeel! Het systeem zit intuïtief in elkaar en wijst zichzelf uit tijdens het gebruik. SoftTouch is een goed systeem en een goede investering voor elke mode-professional.

Valerie Vandendriessche – Zaakvoerster, bh en zo


BHenzo in Wingene verkoopt lingerie, badmode, nachtmode en ondergoed voor dames en heren. Je wordt er vriendelijk onthaald en persoonlijk geadviseerd. Je kan er onder andere terecht voor merken als MarieJo, L’aventure, PrimaDonna, PrimaDonna Twist en Empreinte.

Bh en zo I Lingerie Wingene
Lingeriezaak Wingene - BH en Zo
BH en Zo - Wingene

Meer referenties