Calmani


Calmani is ruim 20 jaar een begrip voor nieuwe trends, vrouwelijke elegantie, kwaliteit, jonge en vlotte damesmode van trendy tot casual chic mét persoonlijke service. Calmani biedt een ruim aanbod aan merken aan met eigenzinnige collecties die zowel comfortabel als elegant zijn. Als één van de aller eerste gebruikers van het kassasysteem van SoftTouch, kennen de zaakvoerders het systeem als de beste.

Een stabiel systeem, toegankelijk voor iedereen.

De toegankelijkheid van het systeem vertaalt zich in het gebruiksgemak, alsook in de manier waarop het gebruikt kan worden. Het systeem zit zo logisch ineen dat het gemakkelijk door iedereen gebruikt kan worden; na een korte opleiding was alles duidelijk en kon ik er meteen mee aan de slag. Je kan het ook zo uitgebreid gebruiken als je zelf wil, zowel een kleine modezaak als een modezaak met meerdere filialen kan beroep doen op het systeem van SoftTouch.

De uitgebreide back office biedt enorm veel mogelijkheden.

De backoffice wordt gebruikt om het systeem te beheren en er is alsook enorm veel informatie in terug te vinden. Uitgebreide lijsten in de back office geven je niet alleen een beter inzicht in de bedrijfsactiviteit, maar kunnen ook voor verschillende doeleinden worden toegepast. Maandelijks raadplegen wij bijvoorbeeld onze doorverkooplijsten per merk, per stijl of per maat.

Ook onze sms en e-mail marketing gebeurt via deze backoffice. Maandelijks wordt de back office gebruikt om onze klanten op de hoogte te houden van specifieke acties. Zo organiseren we twee maal per jaar een VIP “shopping-night” voor onze beste klanten. Het systeem genereert zelf de lijsten van wie uitgenodigd moet worden, deze lijsten worden dan gebruikt om de uitnodigingen te verzenden.

Jan D’houwers – Zaakvoerder, Calmani
De combinatie van de jarenlange ervaring op het vlak van software-ontwikkeling, in combinatie met het feit dat de software ontwikkeld is door een ervaren fashion retailer, is voor mij de grote sterkte van SoftTouch. Deze voordelen hebben ervoor gezorgd dat het systeem van SoftTouch is uitgegroeid tot een sterk en betrouwbaar systeem.

Calmani I Erpe-Mere
Kledij Erpe-Mere - Calmani
Calmani - Kledingzaak voor vrouwen te Erpe-Mere

Meer referenties