Fashion Stoopen


De ervaring van de klant staat op nummer één bij Fashion Stoopen, daar is de modezaak ook volledig op toegespitst. Je vindt er een speelhoek voor de kinderen, een coffee-corner voor papa en een uitgebreid assortiment voor mama. Niet alleen de winkel is aangepast aan de ervaring van de klant, ook het kassa systeem van SoftTouch ondersteunt een aangename shopping experience.

Het systeem werkt tijdbesparend. Alles verloopt sneller, ook aan de kassa.

Tot voor de overstap naar SoftTouch, werden alle acties nog manueel uitgevoerd: Een aankoop aan de kassa moest handmatig worden ingevoerd, een klantenkaart moest door de klanten worden bijgehouden en een korting moest ter plaatse berekend worden. Dit was niet alleen arbeidsintensief, maar er ging ook veel tijd aan verloren.

Dankzij het nieuwe kassasysteem verloopt alles veel sneller! Een artikel wordt gescand, waarop het meteen herkend en verwerkt wordt in het systeem. De klanten worden dus sneller bediend, wat resulteert in een minder lange wachtrij, wat ook bijdraagt aan een positieve shop-ervaring.

Door de jaren heen is ons klantenbestand enorm uitgebreid. Om aan klantenbeheer te kunnen doen is het systeem ideaal.

De gegevens van een klant worden bijgehouden op een centrale database en zijn dus meteen toegankelijk.

Eenmalig worden de gegevens van de klant uitgelezen van op de identiteitskaart. Deze gegevens worden meteen in het systeem ingeladen en gekoppeld aan de historiek van de klant. Bij elke volgende aankoop is deze informatie meteen toegankelijk, wat een persoonlijkere aanpak mogelijk maakt. Het voordeel voor de klant is dat hij geen klantenkaart bij moet houden; alle gegevens worden opgeslagen op de computer aan de kassa!

De overgang naar SoftTouch was ook een enorme verbetering op het vlak van inventariseren, met één muisklik kan een hele inventaris worden afgedrukt. Verder is het systeem gebruiksvriendelijk en wijst het zichzelf uit, ook voor mensen die nog nooit met het systeem hebben gewerkt.

Ilse Stoopen – Zaakvoerster, Fashion Stoopen

Fashion Stoopen heeft een ruim aanbod aan merken, je vindt er kledij terug voor het hele gezin. Merken zoals Express, Accent, Sense, McGregor, Garcia en Petrol hangen er in de rekken. Kledij zowel voor mama, papa en de kinderen.

Fashion Stooped te Lille
Fashion Stoopen - kledijzaak Lille
Fashion Stoopen - Modezaak Lille

Meer referenties